Zabronione i fermentowane na tostach
Zabronione i fermentowane na tostach jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, baquette, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj The Forbidden Bite, Zakazany ryż z krewetkami, oraz Zakazana Sałatka Ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba na nieczystej blasze do pieczenia; kąpiel w 350 aż lekko tosty. Odstawić.
Wymieszać cukier, orzechy włoskie i masło. Na każdą kromkę chleba nałożyć plasterek sera, plasterek jabłka i jedną łyżeczkę brązowego cukru.
Piec w temperaturze 350 przez 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Daje około 2,5 tuzina.