Zabronione i fermentowane na tostach

Zabronione i fermentowane na tostach
Zabronione i fermentowane na tostach jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, baquette, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj The Forbidden Bite, Zakazany ryż z krewetkami, oraz Zakazana Sałatka Ryżowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kromki chleba na nieczystej blasze do pieczenia; kąpiel w 350 aż lekko tosty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Wymieszać cukier, orzechy włoskie i masło. Na każdą kromkę chleba nałożyć plasterek sera, plasterek jabłka i jedną łyżeczkę brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Piec w temperaturze 350 przez 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Daje około 2,5 tuzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn