Złote ziemniaki z Kaparowo-brązowo-maślanymi okruchami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj złote ziemniaki z okruchami Caper Brown-Butter. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grubej bułki tartej, kapary, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony kalafior z brązowym masłem i okruchami czosnku, Deviled Eggs Benedict (Ham and Brown Butter English muffin Crumbs), oraz Chrupiąca skórka Barramundi z karmelizowaną cytryną + okruchy brązowego masła.
Instrukcje
Umieść 4-stronną patelnię z blachy w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 218°.
Przykryć ziemniaki 2 cale wody w garnku 5-do 6-quart i dodać 1 łyżkę soli. Dusić do prawie przetargu, o 10 protokół.
Dobrze odcedzić ziemniaki.
Podczas gdy ziemniaki gotować, masło rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż rumiane i pachnące, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać kapary. Trzymaj ciepło, przykryte.
Ziemniaki wrzucić z 3 łyżkami masła kaparowego, a następnie rozłożyć na gorącej patelni. Pozostałą część masła kaparowego wymieszać z bułką tartą i rozsypać na ziemniakach. Piecz, obracając ziemniaki raz lub dwa razy, aż ziemniaki będą miękkie i okruchy będą złote, około 20 minut. Doprawić solą.
Marimar Estate Don Miguel Vineyard '06
* Ziemniaki można obrać i pokroić 1 dzień wcześniej i schłodzić w wodzie. * Ziemniaki można prażyć 3 godziny wcześniej.* Bułkę tartą można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić w zamykanej torbie.* Masło kaparowe można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić. Delikatnie podgrzać przed użyciem.