Yuzu Trixy Stix

Yuzu Trixy Stix
Yuzu Trixy Stix może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Yuzu Chuhai | Yuzu Sour | Japoński Koktajl Yuzu, Co To jest Yuzu? Koktajl Yuzu, oraz Kix® na Stix.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umieścić cukier w średniej misce i skropić sokiem yuzu. Palcami wcierać sok yuzu w cukier, aż mieszanina zostanie równomiernie połączona i uzyska konsystencję mokrego piasku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok YuzuSok Yuzu
CukierCukier
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Posypać mieszaninę cukru na pergaminie. Używając palców, naciśnij mieszaninę na cienką, równą warstwę o grubości około 1/16 cala. Odstawić Odkryte w chłodnym, suchym miejscu, aż cukier całkowicie wyschnie, co najmniej 6 godzin lub przez noc.Używając rąk, rozbij wysuszony cukier na małe kawałki. Pracując w 2 do 3 partiach, przenieść cukier do czystej kawy lub młynka do przypraw i przetworzyć na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
CukierCukier
4
Przenieść proszek do małej miski, zeskrobując dowolną mieszaninę utkniętą wewnątrz Szlifierki.Ustaw sitko o drobnych oczkach na średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wlać cukier w proszku do sitka i przesiać go do miski, naciskając na proszek tylną łyżką, aby przebić go przez siatkę. Wszystkie większe kawałki pozostawione w sitku należy zwrócić do szlifierki i przetworzyć na drobny proszek. Ponownie przesiać i w razie potrzeby powtarzać mielenie i przesiewanie, aż cała mieszanina cukru zostanie przetworzona (może zostać kilka ciał stałych do wyrzucenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Umieść kartkę papieru na powierzchni roboczej. Przygotuj około 20 (8-calowych) papierowych słomek i wykałaczkę. Zrób mały lejek z innej kartki papieru. (Upewnij się, że końcówka pasuje do końca słomek.) Alternatywnie, użyj Nr. 16 Open Star lub Nr. 5 round piping tip. Złóż jeden koniec słomy 1/4 cala. Dopasuj punkt lejka lub końcówkę rurociągu do otwartego końca słomy. Trzymając lejek lub końcówkę rurki w miejscu i pracując nad arkuszem papieru, łyżkę w około 1 1/4 łyżeczki mieszaniny cukru. Użyj zaostrzonego końca wykałaczki, aby wbić mieszaninę cukru do słomy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
LejekLejek
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
7
Usuń lejek lub końcówkę rurociągu i złóż otwarty koniec słomy w dół 1/4 cala, aby zamknąć. Powtórz z pozostałymi słomkami i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn