Yukon Gold and Green Chile Hash
Yukon Gold i Green Chile Hash wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 261 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 100 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 3. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, olej canolan, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Wild Mushroom - Yukon Gold Hash, Wild Mushroom - Yukon Gold Hash, oraz Yukon via Vermont: Yukon Złote placki ziemniaczane i masywny mus jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odciąć górną trzecią część czosnku i wyrzucić.
Włożyć główkę czosnku do kawałka folii i posypać solą i pieprzem.
Dodać trochę oliwy z oliwek i zamknąć w folii. Włożyć do piekarnika i piec na złoty i miękki, 30 do 35 protokół.
Zwiększyć piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić poblano na blasze i do piekarnika. Pieczeń, około 25 minut.
Wyjmij poblano z piekarnika i umieść w misce. Przykryć folią i pozostawić do pary, około 10 minut. Obrać, łodygi, nasiona i pokroić w kostkę. Odstawić.
Pokrojone w kostkę ziemniaki włożyć do garnka i zalać wodą. Doprawić wodę solą i podgrzać do średniej wysokości. Gotować do miękkości, a następnie odcedzić.
Do żeliwnej patelni na średnim ogniu dodaj masło, olej rzepakowy i szalotkę. Pozostawić szalotki do potu, 2 do 3 minut.
Dodać odsączone ziemniaki w jednej warstwie i pozostawić do skorupy i brązowy, o 5 protokół.
Dodaj papryki poblano i piquillo. Smash 2 z pieczonych ząbków czosnku i wrzucić do połączenia.
Dodać kolendrę i wrzucić do połączenia. Smak i doprawić w razie potrzeby.