Włoskie Kanapki Z Grilla
Włoskie kanapki z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, masło, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoskie Kanapki Z Grillowanym Serem, Grillowane Włoskie Kanapki Z Kiełbasą, oraz Festiwalowe Kanapki Z Grillowaną Włoską Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, saute papryki w oleju tylko do miękkości.
Posypać solą i pieprzem. W międzyczasie, w małej misce, połączyć masło, musztarda, szczypiorek, czosnek i płatki pieprzu.
Pokrój chleb na 1/2 cala. plastry, pozostawiając plastry przymocowane na dole.
Pokroić Bochenek przez dwa środkowe plastry, oddzielając bochenek na dwie połowy.
Odciąć i wyrzucić plastry końcowe.
Umieść każdy bochenek na wytrzymałej folii pokrytej sprayem do gotowania.
Rozłóż mieszaninę masła między co drugim plastrem. Obok plastrów maślanych włóż ser, mięso i paprykę, używając sera provolone i salami w jednym bochenku, a ser cheddar i rostbef w drugim.
Każdy Bochenek owiń szczelnie folią; umieść na stojaku do grilla. Grill, przykryty, na pośrednim średnim ogniu przez 8-10 minut lub do momentu rozpuszczenia sera. Za pomocą ząbkowanego noża, oddzielne kanapki.