Włoskie Ciasto Z Kiełbasą Szpinakową
Włoski szpinak kiełbasa ciasto wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 168 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bulk kiełbasa, Podwójna skorupa gotowy do użycia ciasto skorupa, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Włoskie ciasto z kiełbasą i szpinakiem, Włoskie Ciasto Z Kiełbasą Szpinakową, oraz Włoska lasagne z kiełbasą i szpinakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj kiełbasę. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut.
Spuścić nadmiar tłuszczu. Oddzielić jedno jajko i odstawić żółtko; ubić białko i pozostałe jajka w misce. Złóż szpinak, ser mozzarella, ser ricotta, sól, czosnek w proszku, pieprz i kiełbasę na jajka.
Linia 10-calowy talerz ciasto z ciasta dolnej; wlać nadzienie do skorupy.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Przyciąć, uszczelnić i ostrza flet; cięcie szczelin w cieście. Ubij wodę i pozostałe żółtko w małej misce; zmiksuj mieszaninę na wierzchu ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złote i nadzienie jest bąbelkowe, 50 do 60 minut.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.