Włoskie Ciasto Klopsikowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiego ciasta Klopsikowego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 499 kalorii, 28g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka fettuccine, regularne klopsiki, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Klopsikowe, Włoskie Torty Z Klopsikami, oraz Italian Meatball Subs.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray pie plate, 9x1 1/4 cala, z natryskiem do gotowania. Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Jajko i masło ubić w dużej misce widelcem lub trzepaczką. Wymieszać z fettuccine i 1 szklanka sera. Mieszanka łyżka do pie Płyta; naciśnij równomiernie na dolnej i górnej stronie pie Płyta za pomocą tyłu drewnianej łyżki lub gumowej szpatułki.
Wrzucić sos spaghetti, klopsiki i papryka w dużej misce. Łyżka mieszanki klopsików do skorupy fettuccine.
Przykryć folią aluminiową i piec 45 minut.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec ok. 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.