Włoskie Bułeczki Z Klopsikami
Przepis włoskie bułeczki z klopsikami mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis zawiera 24 porcje z 627 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za $1.06 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, parmezan, klopsiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klopsiki z indyka na Tostowanych bułeczkach czosnkowych, Włoskie Ciasto Z Klopsikami, oraz Włoska Przyprawa Do Klopsików dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Odstaw ciasto w temperaturze pokojowej na 25-30 minut lub do zmiękczenia.
Przetnij każdą rolkę na pół. Owiń każdą porcję wokół klopsika, całkowicie zamykając klopsik; mocno ściśnij ciasto, aby uszczelnić.
Ułóż na natłuszczonej blasze do pieczenia szwem do dołu. Przykryj ręcznikami kuchennymi; odstawić w ciepłe miejsce, aż prawie się podwoi, około 1-1/2 do 2 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Piec 12-15 minut lub na złoty kolor.
Posmaruj wierzch olejem; posyp serem i bazylią.
Podawać z sosem marinara.