Włoski Młynek Do Kiełbas

Włoski Młynek Do Kiełbas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj włoskiego młynka do kiełbas. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1364 kalorii, 48g białka, oraz 108 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 15 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, kiełbasy, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Szlifierka Włoska, Włoski Hoagie Supremo (Sub lub Grinder), oraz Boston Sausage Grinder (Lub Submarine Sandwich) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać kiełbaski i gotować, aż Nie różowy wewnątrz, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i odstawić.
3
Umieść sos marinara w małym rondlu na średnim ogniu; gotować do ogrzania przez, o 5 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i utrzymuj ciepło, aż kanapki będą gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, czerwona papryka, papryka jalapeno, i pieprz kozi róg w gorącym oleju, aż cebula zmięknie i zaczyna się złocisty, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Masę cebulową wyjąć na talerz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Umieść kiełbaski na gorącej patelni i gotować, obracając często, aż do ogrzania i rumiane na całym, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Każdą bułkę hoagie posmarować 1/4 szklanki sera mascarpone i 1 łyżką czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Hoagie BunHoagie Bun
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Na wierzch umieścić dwie kiełbaski i łyżkę na mieszance cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Posypać 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
10
Przenieść sos marinara do małych misek do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn