Włoski Budyń Chlebowy
Włoski budyń chlebowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz tosty z serem mozzarella i Monterey Jack, pomidory śliwkowe, bazylia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, oraz Maszyna do chleba włoski chleb (pieczony w piekarniku).
Instrukcje
Pierwsze 6 składników ubić do wymieszania.
Warstwa połowa tosty Texas w lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia; posypać połową każdego z pomidorów, boczek, i ser. Powtórz warstwy raz.
Na tosty i ser wlać masę jajeczną. Przykryć i schłodzić od 4 do 24 godzin.
Piec zapiekankę 50 do 55 minut lub do środka jest ustawiony.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 1 1/4 szklanki substytut jaj może być zastąpiony.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Pepperidge Farm Mozzarella i tosty Monterey Jack Texas.
Budyń tostowy Texas: Pomiń suszoną bazylię, pomidory i bekon. Postępuj zgodnie z przepisem.
Zapiekanka w rolce: Pomiń suszoną bazylię, pomidory i boczek. Zwiększyć ser do 1 1/2 szklanki. Substitute 1 (18-oz.) pakiet mrożonych rolek do zawijania kiełbas na tosty Texas. Rozbić rolki kiełbasy; pokroić każdą rolkę w poprzek na trzecie, cięcie w poprzek kiełbasy. Postępuj zgodnie z przepisem.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy owijki Sister Schubert ' s Sausage Wrap