Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym

Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj włoskiego chleba i kapusty z masłem szałwiowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 97. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka g puszki sardeli, ser fontina, kilka gałek masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym, oraz Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W54 m.
Porcje97
Ocena Zdrowia2
Magazyn