Włoska sałatka makaronowa Tennille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiej sałatki z makaronem Tennille. To danie główne ma 816 kalorii, 27g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz sos sałatkowy, ogórki, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Włoska Sałatka Z Makaronem, Włoska Sałatka Z Makaronem, oraz Włoska sałatka z szynką i makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły i kalafiory na parze do miękkości.
Brokuły i kalafior umieścić w dużej misce, wymieszać z masłem i solą.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Wymieszaj makaron i przywróć wodę do wrzenia.
Niech gotować, aż makaron są al dente, dobrze spuścić.
W dużej misce wymieszać włoski sos z gorącym makaronem. Następnie wymieszaj marchew, ogórki, pomidory, brokuły i kalafior. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Po schłodzeniu makaronu i warzyw przez 30 minut, wymieszaj ser. Odstawić miskę do lodówki na kolejne 30 do 45 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo