Włoska sałatka chlebowa BLT
Włoska sałatka chlebowa BLT może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz boczek, bochenek chleba, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Włoska Sałatka Chlebowa.
Instrukcje
Umieścić chleb na blasze do pieczenia, i piec w 400 przez 5 minut lub aż lekko tosty.
Połączyć mozzarella i dressing w płytkim naczyniu lub zip-top plastikowej torbie; przykryć lub uszczelnić, i schłodzić 1 godzinę.
Wymieszać chleb, oliwki, kolejne 5 składników i mieszaninę mozzarelli.
Podawać na sałacie i posypać pokruszonym boczkiem.
* 8 filiżanek pokrojonych w kostkę i lekko upieczony chleb kukurydziany może być zastąpiony.