Włoska Fasola Szparagowa

Włoska Fasola Szparagowa
Włoska fasola szparagowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 39 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, ser mozzarella, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Włoska, Włoska Fasola Szparagowa, oraz Włoska Fasola Szparagowa.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn