Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanych cytryn i wędzonych pomidorów-Czarna Oliwa smak spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 727 kalorii, 7G białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, czosnek, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Węgiel Grillowany kurczak w stylu Sinaloa z grillowaną kukurydzą, czarną fasolą i Quinoa Relish, Halibut z grillowanym pomidorem i oliwkowym smakiem, oraz Grillowany Sum z oliwkowym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: garść wiórów hickory 6-calowe drewniane szaszłyki, moczone w zimnej wodzie co najmniej 1 godzinę
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
3
Na smak: namoczyć chipsy hickory w wodzie przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Wrzuć garść gorących węgli na dno palacza. Rozrzuć chipsy hickory na górze. Włóż lód na Dolny ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Umieść ruszt do gotowania nad tacą z lodem. Gdy temperatura palacza osiągnie 100 stopni F, umyj pomidory olejem rzepakowym, doprawij solą i pieprzem i umieść je na górnym ruszcie. Zamknij palacza i palić pomidory przez 10 do 20 minut, w zależności od tego, jak dymny chcesz je.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tacka Na Kostki Lodu
6
Grubo posiekać pomidory, umieścić w misce i dodać oliwę z oliwek, oliwki, koperek, sok z cytryny, pietruszkę, ocet, miód, cebulę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
7
Pozostawić smaczek w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
8
W przypadku owoców morza: przygotuj grill węglowy co najmniej 30 minut przed gotowaniem, zapalając rozrusznik kominowy wypełniony twardym drewnem i pozwól spalić, aż pokryje się szarym popiołem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Wrzucić krewetki i kalmary z sokiem z cytryny, oliwa z oliwek i czosnek i niech marynować przez 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Kałamarnica
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
10
Posmaruj ściętą stronę każdej połowy cytryny olejem rzepakowym i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Skórki Z Cytryny
11
Szaszłyk krewetki i macki kalamari na różne szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
12
Posypać solą i pieprzem. Grill krewetki przez około 2 minut na stronie i macki kalmary przez około 30 sekund na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kałamarnica
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
13
Umieścić ciała kalmary bezpośrednio na grillu i gotować przez około 15 sekund na stronie. Grillować cytryny, przycięte bokiem w dół, aż lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
14
Wyjąć na talerz.
15
Ułóż szaszłyki i ciała na dużym talerzu. Top z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
16
Skropić nieco więcej oliwy z oliwek na wierzchu i wycisnąć grillowaną cytrynę na pół.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.