Wędzonego żeberka i koziego sera Empañadas wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, cukier, ser kozi log, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Wędzone żeberka i kozi ser Empañadas, QUESADILLAS z łososia wędzonego z kozim serem, oraz Wędzonego pstrąga i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 6 składników wymieszać w małej misce. Mieszankę przypraw Rub po obu stronach steku. Wyluzuj przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
2
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
3
Umieść osuszone wióry w patelni z folii aluminiowej; umieść patelnię bezpośrednio na węglu na grillu. Gdy chipsy zaczną palić, posyp stek solą i pieprzem. Grillowany stek około 6 minut na stronie na rzadkie. Lekko schłodzić. Przyciąć i wyrzucić tłuszcz ze steku, a następnie drobno posiekać stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
2 łyżki Whisky Sour Mash
6
Dodaj posiekany stek i koncentrat pomidorowy; sauté 3 protokół. Natkę pietruszki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1
Mąkę, paprykę i sól mieszamy w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
2
Dodaj smalec łyżkami stołowymi do procesora. Używając włączania / wyłączania, wciąć, aż powstanie Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smalec
3
Dodaj 1/2 szklanki wody; proces aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zbierz ciasto w piłkę. Podziel ciasto na pół; każdą połówkę spłaszczyć na dysk. Owinąć każdy dysk w plastik; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Olej 2 duże blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do dużej grubości 1/8 cala. Używając płytki lub miski o średnicy 4 cali jako prowadnicy, Wytnij rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
6
Umieść 1 zaokrągloną łyżkę stek nadzienie w środku każdej rundy ciasta. Górne nadzienie na każdym z nich skąpe 1 łyżeczka koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
8
Przenieść empanadas do przygotowanych arkuszy. Powtórz z drugim krążkiem ciasta, pozostałym nadzieniem i serem. Zebrać i przerolować resztki ciasta i wyciąć dodatkowe rundy, aż całe ciasto jest używany. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć empanadas i pozostałe glazury jaj oddzielnie i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
9
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na Imprezy
10
Pędzel empanadas z pozostałą glazurą jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
11
Piec empanadas aż skorupa jest złoty, o 28 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie