Wędzone żeberka
Smoky Spareribs zajmuje około 2 godzin i 20 minut od początku do końca. Za 3,62 dolara za porcję otrzymasz danie główne na 100 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 71 g białka, 107 g tłuszczu i łącznie 1520 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Jeśli masz pod ręką płynny dym, brązowy cukier, ananasa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 68%. Podobne przepisy obejmują słodkie i wędzone żeberka z piekarnika, wędzone słodkie żeberka z sosem i fasolą oraz wędzone zachodnie żeberka Bag 'n Season®.
Instrukcje
Umieść żeberka w kilku dużych brytfannach. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę; odpływ. piec 15-20 minut dłużej lub do prawie miękkości.
W międzyczasie w rondelku wymieszaj sos barbecue, ananas, brązowy cukier i według uznania płynny dym; gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Odcedź żeberka; polać sosem żeberka.
Piec bez przykrycia przez 15-20 minut lub do miękkości.