Wędzona Kiełbasa Penne
Smoky Sausage Penne wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 624 kalorie, 32G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 173 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, ser gouda, kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smoky Penne z kukurydzą i pomidorkami koktajlowymi, Kurczak Penne w sosie Smoky Chili Cream, oraz Smoky Sausage & Apple Pizza.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. Spray 11x7-calowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W dużej misce, wymieszać makaron, sos do gotowania, kiełbasa, pomidory i 1/2 szklanki sera.
Rozprowadzić w naczyniu do pieczenia.
Przykryć; piec 20 minut. Odkryć; piec 10 do 15 minut dłużej lub aż gorące w centrum i bąbelki wokół krawędzi, posypując pozostałą 1/2 szklanki sera podczas ostatnich 5 minut pieczenia.