Wycięcia Świętego Mikołaja
Wycięcia Świętego Mikołaja mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 40 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką masło, jajko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Spróbuj Ciasteczka Świętego Mikołaja, Ciasteczka Świętego Mikołaja, oraz Ciasteczka Świętego Mikołaja dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce posmaruj masło, serek śmietankowy i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajko i wanilię.
Połącz mąkę i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Przykryj i wstaw do lodówki na 1-2 godziny lub do twardości.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/4 cala. grubość.
Pokrój posypaną mąką 3 cale. Santa cookie cutter.
Miejsce 1. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 6-8 minut lub do lekkiego zrumienienia brzegów. Ostudzić przez 1 minutę przed wyjęciem do rusztów, aby całkowicie ostygły.
Rozpuść białą powłokę cukierków; za pomocą czystego pędzla Dodaj brodę, wąsy, brwi, rondo kapelusza i pompon do każdego Świętego Mikołaja. Rozpuść czerwoną powłokę; dodaj kapelusz, nos i usta. Rozpuść niebieską powłokę; dodaj Oczy.
Odstaw do zastygnięcia. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Raventos i Blanc de La Finca Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Raventos i Blanc de La Finca Brut]()
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.