Bezglutenowy wtorek: jagodowe babeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 63 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę ryżową, jagody, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Babeczki Z Chlebem Bananowym, Babeczki Jagodowe Z Mąki Migdałowej {Bezglutenowe}, oraz Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Kokosowo-Dyniowe Bez Nabiału, Bez Jajek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Line muffins patelnie z papierowymi wkładkami do babeczek lub patelnie z nieprzywierającym bezglutenowym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce, ubij razem mąkę z białego ryżu, mąkę ryżową słodką, skrobię ziemniaczaną, proszek do pieczenia, sól i gumę ksantanową. W małej misce, ubij razem jajka, mleko, olej i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Ksantanowa
Cukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala