Wołowina Stroganoff z białym winem

Wołowina Stroganoff z białym winem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny Stroganoff z białym winem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz czosnek, cebula, pół na pół śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker wołowina Stroganoff z Porto Wine, Wątróbka wołowa i cebula z białym winem, oraz Smażona wołowina z białym winem i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby, cebulę i czosnek w maśle do miękkości. Rezerwując płyn w rondlu, usuń mieszaninę grzybów do miski. Odstawić mieszaninę masła na średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę i pół na pół ubić na gładką masę; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Przyprawić wołowinę solą i pieprzem; gotować wołowinę w zastrzeżonym płynie, aż rumiane, o 5 protokół. Wymieszać wino, bulion wołowy, tymianek, bazylia, oregano, liście laurowe i pieprz; zmniejszyć ogień do średnio-niskich i dusić 10 minut. Powoli mieszać w mieszaninie mąki i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać mieszankę grzybową i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn