Wołowina Stroganoff z białym winem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny Stroganoff z białym winem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz czosnek, cebula, pół na pół śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker wołowina Stroganoff z Porto Wine, Wątróbka wołowa i cebula z białym winem, oraz Smażona wołowina z białym winem i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby, cebulę i czosnek w maśle do miękkości. Rezerwując płyn w rondlu, usuń mieszaninę grzybów do miski. Odstawić mieszaninę masła na średnie ciepło.
Mąkę i pół na pół ubić na gładką masę; odstawić na bok.
Przyprawić wołowinę solą i pieprzem; gotować wołowinę w zastrzeżonym płynie, aż rumiane, o 5 protokół. Wymieszać wino, bulion wołowy, tymianek, bazylia, oregano, liście laurowe i pieprz; zmniejszyć ogień do średnio-niskich i dusić 10 minut. Powoli mieszać w mieszaninie mąki i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje, 20 do 30 protokół.
Dodać mieszankę grzybową i wymieszać.