Wołowina i kluski ze świeżymi warzywami
Beef & Noodles ze świeżymi warzywami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 62 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz stek z polędwicy wołowej, spaghetti, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Makaron Ramen Z Farmers Market Fresh Vegetables & Kimchi, Miska z wołowiną i makaronem z warzywami, oraz Słodki i Pikantny makaron z wołowiną i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos i sos sojowy aż do wymieszania.
Mięso i czosnek podsmażyć w 1 łyżce. mieszanka opatrunkowa w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 min. albo dopóki mięso nie będzie ledwo różowe w środku.
Przełożyć na talerz; odstawić.
Dodać groszek, papryka i pozostałą mieszaninę dressing na patelni; Stir-fry 3 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne. Powrót mięsa na patelnię; stir-fry 1 min.
Zdjąć z ognia; wymieszać pomidory i kolendrę.