Wołowina i Jack Chiles Rellenos
Wołowina i Jack Chiles Rellenos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 317 kalorii, 23G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sera jack, mleko, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 35%. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chili policzyć i podzielić pokrojony ser i wołowinę na tyle porcji.
Każdą porcję sera zwijamy wokół porcji wołowiny i studzimy na chili.
Połóż Chilli obok siebie w naoliwionej płytkiej zapiekance o wymiarach 9 na 13 cali.
W blenderze wymieszać jajka, mleko,mąkę, czosnek i 1/2 łyżeczki soli.
Piec w piekarniku 350 przez 25 minut.
Posypać posiekanym serem jack i nadal piec, aż mieszanina jaj nie jiggles wokół chili, gdy zapiekanka jest delikatnie wstrząśnięty, o 2 minuty więcej.
Miarka na talerze i dodać salsę i sól do smaku.