Wołowina i Fontina Tostaditos
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Wołowina i Fontina Tostaditos może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kolendry, Tomatillo, gęsto rostbef, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krab, Chili i awokado Tostaditos, Krab i pieprz Jack Tostaditos, oraz Grillowane kanapki z peklowaną wołowiną i Fontiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pomidory, czerwona cebula, kolendra i 1/2 łyżeczka gorącego sosu.
W średniej misce, połączyć pieczeń wołową z Fontina i pozostałe 1/2 łyżeczki gorącego sosu. Ułóż połowę chipsów tortilla na dużej blasze do pieczenia. Łyżka nadzienie pieczeń wołowa na chipsy tortilla i top z pozostałych 24 chipsy.
Piec tostaditos przez 5 do 7 minut, lub aż nadzienie jest gorące i bulgotanie.
Przełożyć na talerz. Przypraw Tomatillo rozkoszować solą, łyżką trochę na wierzchu każdego tostadito i podawać natychmiast.