Wołowina i Fontina Tostaditos

Wołowina i Fontina Tostaditos
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Wołowina i Fontina Tostaditos może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kolendry, Tomatillo, gęsto rostbef, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krab, Chili i awokado Tostaditos, Krab i pieprz Jack Tostaditos, oraz Grillowane kanapki z peklowaną wołowiną i Fontiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małej misce, połączyć pomidory, czerwona cebula, kolendra i 1/2 łyżeczka gorącego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średniej misce, połączyć pieczeń wołową z Fontina i pozostałe 1/2 łyżeczki gorącego sosu. Ułóż połowę chipsów tortilla na dużej blasze do pieczenia. Łyżka nadzienie pieczeń wołowa na chipsy tortilla i top z pozostałych 24 chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Ser FontinaSer Fontina
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec tostaditos przez 5 do 7 minut, lub aż nadzienie jest gorące i bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przełożyć na talerz. Przypraw Tomatillo rozkoszować solą, łyżką trochę na wierzchu każdego tostadito i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn