Wołowina Bourguignon II
Wołowina Bourguignon II wymaga ok. 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 288 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wołowina po burgundzku (bœuf bourguignon / Bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy), Wołowina Po Burgundzku, oraz Wołowina Po Burgundzku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć mąkę, sól i zmielony czarny pieprz. Posmarować kostkę wołowiny tą mieszanką.
Roztopić masło lub margarynę na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso i brązowy dobrze ze wszystkich stron.
Wlać to do naczynia żaroodpornego 2 quart.
Powrót patelni do ognia i dodać cebulę, marchew i czosnek do niego.
Saute przez 5 do 10 minut, lub aż cebula jest miękka. dodaj wino, liść laurowy, pietruszkę, tymianek i płyn z grzybów.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 2 1/2 godziny.
Zdjąć przykrycie, dodać cebulę z puszki i korony grzybowe i piec jeszcze 30 minut.