Wolnowar Wołowina Burgandy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Wolnowar Beef Burgandy. Ten przepis zawiera 8 porcji z 573 kalorie, 42g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 55 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, skondensowany bulion wołowy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Adorable Applesauce Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wołowina i makaron Burgandy, Gulasz Wołowy Burgandy, oraz Paleo rozdrobnione Wolnowar pieczeń wołowa z dynią i salsą + Wolnowar Roundup i GIVEAWAY podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Użyj szczelinowej łyżki, aby usunąć do ręczników papierowych. W ociekaniu brązowa wołowina; odcedzić.
Umieść wołowinę i boczek w 5-qt. slow cooker,
Dodać bulion, cebulę, marchew, masło, koncentrat pomidorowy, czosnek, tymianek, sól, pieprz i liść laurowy. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 7-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Mąkę i wodę połączyć do uzyskania gładkości; stopniowo mieszać do wolnej kuchenki. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30-45 minut lub do zgęstnienia. Wyrzucić liść laurowy.
W razie potrzeby podawać z makaronem.