Wolnostojąca Dziczyzna Stroganoff
Powolna kuchenka dziczyzna Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, bulion wołowy, mięso gulasz z dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili, Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, oraz Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kostki dziczyzny i smażyć ze wszystkich stron, aż dobrze rumiane, a następnie umieścić w wolnej kuchence.
Dodaj liść laurowy, cebulę i grzyby do powolnej kuchenki.
Wlać bulion wołowy i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ustaw powolną kuchenkę na niskim poziomie i gotuj przez 8 do 10 godzin.
Dodaj makaron i wodę lub dodatkowy bulion wołowy w razie potrzeby. Przykryć i gotować przez 30 minut. Gdy makaron jest gotowy, wymieszać z kwaśną śmietaną i podawać.