Wolno pieczona perska jagnięcina z sałatką z granatów

Wolno pieczona perska jagnięcina z sałatką z granatów
Jeśli masz w pobliżu 3 godziny i 50 minut do spędzenia w kuchni wolno pieczona perska jagnięcina z sałatką z granatów może być ogromnym bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 63 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 569 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz cebulę, Baranek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Perski Gulasz Z Granatu-Orzech Jagnięcy, Mielone jagnięce kebaby Kofto z polewą z granatu, ziemniakami przyprawionymi bengalskim i perskim ogórkiem Raita, oraz Stelaż jagnięcy z ciepłą sałatką z mieszanej fasoli i wolno pieczonych pomidorów są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małej misce wymieszaj melasę z kminkiem, sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i czosnkiem. Cebulę rozsypać na naczyniu żaroodpornym lub głębokiej puszce do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ułożyć jagnięcinę na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Polać szkliwem jagnięcinę. Miskę opłukać około 200 ml wody, a następnie zalać nie jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przykryj naczynie pokrywką lub puszką dużym kawałkiem folii. Jagnięcinę pieczemy bez przeszkód przez 3 godziny, następnie zdejmujemy pokrywkę lub folię i kontynuujemy pieczenie przez 30 minut, aby uzyskać kolor jagnięcy. Kiedy jagnięcina ma swój czas, wylej soki, usuń jak najwięcej tłuszczu, a następnie wlej soki z powrotem na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Tuż przed podaniem delikatnie wrzucić wszystkie składniki sałatki razem.
7
Podawać jagnięcinę z sosem, sałatką i rozgrzanymi płaskimi chlebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn