Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać wolno-Cooker Bean and Barley Soup spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko liści szpinaku, pieprz, liść laurowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 55 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Bean Barley Soup, Slow Cooker gulasz z fasoli i jęczmienia, oraz Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: powolna kuchenka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Włożyć 6 szklanek wody, fasolę, jęczmień, czosnek, marchew, seler, cebulę, liść laurowy, 11/2 łyżki soli, mieszankę ziół, trochę pieprzu i borowików (jeśli używasz) do powolnej kuchenki. Wyciśnij pomidory przez ręce nad garnkiem, aby je rozbić, i dodaj z sokami. Przykryć i gotować na wysokiej, aż fasola są dość miękkie i zupa jest gęsta, o 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji