Wolno Gotowane Grille Wieprzowe

Wolno Gotowane Grille Wieprzowe
Powolne gotowane grilla wieprzowego wymaga z grubsza 8 godzin i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka sosu barbeque, kotlety wieprzowe, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Georgia Pulled Pork Barbeque, Powoli I Nisko Pieczona Wieprzowina Z Imbirowym Sosem Barbeque Sriracha, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork).

Instrukcje

1
Umieść kotlety w powolnej kuchence i wlej butelkę ulubionego sosu z grilla. Rękami, wymieszać sos na całym kotlety upewniając się, że są pokryte bardzo dobrze. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn