Wiśniowe Ciasto Kawowe
Cherry Coffee Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 16 porcji z 266 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 44 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka aktywnych drożdży, syropu kukurydzianego, cukru cukierniczego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto wiśniowe z kwaśną śmietaną - możesz zrobić tę wiśniową kawę we własnej kuchni, a co najważniejsze, jest to łatwe, Wiśniowe Ciasto Kawowe, oraz Wiśniowe Ciasto Kawowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj 1-1 / 2 szklanki mieszanki ciasta, mąki, drożdży i wody, aż będą gładkie. Mieszaj jajka, aż się połączą.
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Delikatnie łyżką ciasto napełniania na górze.
W małej misce wymieszaj masło i pozostałą mieszankę ciasta; posyp nadzieniem.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na ruszcie. W małej misce połącz cukier cukierniczy, syrop kukurydziany i wystarczającą ilość wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Skrop ciepłe ciasto kawowe.