Wiązki Zielonej Fasoli
Wiązki zielonej fasoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 343 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jeśli masz pod ręką fasolę, brązowy cukier, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Wiązki Zielonej Fasoli, Wiązki Zielonej Fasoli, oraz Wiązki Zielonej Fasoli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Włóż fasolę do rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 3 minuty; odcedzić.
Umieść boczek na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 45-60 sekund lub do zwijania się krawędzi. Zawiń 5 fasolek szparagowych paskiem pół boczku; zabezpiecz drewnianą wykałaczką. Powtarzam.
Umieść wiązki w natłuszczonym 1-qt. naczynie do pieczenia. W małym rondelku wymieszaj masło, brązowy cukier i koncentrat soku pomarańczowego. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści, a cukier się rozpuści.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 10 minut lub do momentu, gdy fasola będzie chrupiąca, fastrygując raz.