Wiosenna Carbonara Warzywna

Wiosenna Carbonara Warzywna
Wiosenna Carbonara warzywna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $2.2 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką szparagi, paprykę, groszek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi i warzywa wiosenne Carbonara, Przepis Farfalle Carbonara (z groszkiem wiosennym), oraz Wiosenna Mieszanka Warzyw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Groszek i szparagi gotować we wrzącej wodzie przez 3 minuty lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie; spuść. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
MakaronyMakarony
GrochGroch
SólSól
2
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połączyć makaron z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
4
Ser i kolejne 3 składniki (przez jajka) połączyć w misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawaj gorący płyn do gotowania do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BoczekBoczek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżkę kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać boczek do mieszanki makaronu. Paprykę gotować w kapieli przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BoczekBoczek
MakaronyMakarony
7
Dodać mieszaninę makaronu; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
8
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z jajkiem. Powrót patelni na małym ogniu; gotować przez 2 minuty lub aż sos lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn