Wiosenna Carbonara Warzywna
Wiosenna Carbonara warzywna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $2.2 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką szparagi, paprykę, groszek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi i warzywa wiosenne Carbonara, Przepis Farfalle Carbonara (z groszkiem wiosennym), oraz Wiosenna Mieszanka Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groszek i szparagi gotować we wrzącej wodzie przez 3 minuty lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie; spuść. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Połączyć makaron z warzywami.
Ser i kolejne 3 składniki (przez jajka) połączyć w misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawaj gorący płyn do gotowania do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżkę kapieli na patelni.
Dodać boczek do mieszanki makaronu. Paprykę gotować w kapieli przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodać mieszaninę makaronu; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z jajkiem. Powrót patelni na małym ogniu; gotować przez 2 minuty lub aż sos lekko zgęstnieje, stale mieszając.