Winogrona Roquefort
Winogrona Roquefort mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka migdałów, śmietana, ser roquefort i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszane warzywa z winogronami, gorgonzolą (lub Roquefort) i migdałami, Soufflés Roquefort, oraz Makaron Roquefort dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść migdały w jednej warstwie na średniej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
W robocie kuchennym grubo posiekaj prażone migdały.
Przełożyć do średniej miski.
W średniej misce ubijamy ser śmietankowy, ser Roquefort i śmietanę. Delikatnie złóż bez pestek czerwone winogrona i bez pestek zielone winogrona do mieszanki, aby pokryć.
Każde winogrono zwijamy w posiekane migdały.
Umieścić na papierze woskowym i schłodzić w lodówce do podania.