Winogrona Roquefort
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Winogrona Roquefort mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 11g białka, oraz 31g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Działa dobrze jako dodatek. Udaj się do sklepu i podnieś migdały, ser roquefort, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mieszane warzywa z winogronami, gorgonzolą (lub Roquefort) i migdałami, Roquefort Noodles, oraz Roquefort Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść migdały w jednej warstwie na średniej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko się zrumieni.
W robocie kuchennym grubo posiekaj prażone migdały.
Przełóż do średniej miski.
W średniej misce ubij serek śmietankowy, ser Roquefort i śmietanę. Delikatnie złóż czerwone winogrona bez pestek i zielone winogrona bez pestek do mieszanki, aby pokryć.
Obtocz każde winogrono w posiekanych migdałach.
Umieść na papierze woskowanym i wstaw do lodówki do podania.