Wilgotny chleb kukurydziany łyżkowy
Wilgotny chleb kukurydziany może być właśnie przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 12 g białka , 19 g tłuszczu i łącznie 365 kalorii . Za 1,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki kukurydzianej, kukurydzy, zielonej cebuli i substytutu jajka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 20 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 29% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują Chleb Łyżkowy Kukurydziany , Chleb Łyżkowy Kukurydziany i Chleb Łyżkowy Kukurydziany .
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Stopniowo ubijaj w mleku. Ubij substytut jajka, masło, sól, cayenne i pieprz, aż się połączą. Wymieszaj pozostałe składniki.
Wlać do natłuszczonej formy o pojemności 3 qt. powolna kuchenka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta.