Wieprzowina Z Brzoskwiniami I Musztardą
Wieprzowina z brzoskwiniami i musztardą to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 37g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu, soli, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosemary-Musztarda Wieprzowa Z Brzoskwiniami, Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, oraz Grillowane brzoskwinie i wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku wieprzowiny: Rozgrzej piekarnik do 79°. na talerzu wymieszaj mąkę, sól i pieprz. Jajka ubić w płytkim naczyniu.
Rozłóż panko na drugim talerzu.Pracując z 1 kotletem schabowym na raz, pogłębiamy w przyprawionej mące, zanurzamy w jajku, następnie zalewamy panko, mocno dociskając do przylegania. Powtarzać aż wszystkie kotlety schabowe będą breaded.In duża patelnia sauté, rozgrzać olej na dużym ogniu, aż osiągnie 191°. ostrożnie obniżyć 2 kotlety do oleju i smażyć przez 2 minuty, aż tylko złoty kolor. Obróć i smaż jeszcze przez 2 minuty, aż druga strona będzie złota.
Wyjąć wieprzowinę z oleju i przełożyć do pieczenia w piekarniku, aby ogrzać się, aż Pozostałe kotlety schabowe zostaną ugotowane.Na kompot: w dużej misce, wymieszać brzoskwinie, musztarda, sól i pietruszka.Do serwowania: każdy kotlet wymieszać z kompot.
Podawać natychmiast.Więcej przepisów wieprzowych na Food Republic: przyprawiony brzuch wieprzowy z koprem włoskim i sałatką pomidorową przepis
Kotlety Z Marynowaną Cebulą Perłową I Przepis Na Pancettę
Przepis na frytki wieprzowe Zakary Pelaccio