Wieprzowina w sosie winnym
Wieprzowina w sosie winnym może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 354 kalorie, 35g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, pieczeń wieprzowa, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym, Kotlety wieprzowe w sosie z czerwonego wina, oraz Kotlety Wieprzowe Z Sosem Winnym Oregano.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na dużym ogniu i szybko brązową wieprzowinę ze wszystkich stron.
Wlać wino i wymieszać z bułką tartą, aby pokryć wieprzowinę.
Cebulę, szalotkę, czosnek i natkę pietruszki wymieszać w misce i posypać mięsem.
Przenieść holenderski piekarnik do nagrzanego piekarnika i gotować 10 minut. Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i wlać zapas. Przykryć i kontynuować gotowanie 50 minut.
Zdejmij pokrywę, zwiększ ciepło do 400 stopni F (200 stopni C) i gotuj jeszcze 10 minut.
Posypać octem do podania.