Wienie Rollups
Wienie Rollups wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 32. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ciepłego sosu barbecue, blok ser cheddar, półksiężyc rolki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Roladki Z Kiełbasą I Jajkiem, Rollupy Z Indyka, oraz Roladki Do Ciasta Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto półksiężycowe (nie rozdzielaj na trójkąty) i pokrój na 32 paski (o szerokości 1 cala).
Pokrój blok sera wzdłuż, aby utworzyć 2 prostokątne bloki; pokrój każdy blok na 16 plastrów.
Umieścić 1 koktajl frank i 1 plasterek sera na każdym pasku ciasta, i zwinąć szczelnie, szczypanie szwy do uszczelnienia.
Ułożyć rollupy na blasze wyłożonej folią aluminiową; piec w temperaturze 375 przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Podawać natychmiast z sosem barbecue.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Bryan Cocktail Smokies do koktajlowych Franków.