Wicked Garlic Tofu Saute
Wicked czosnek Tofu Saute może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, sos ostrygowy, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Sezamowo-sojowe tofu Saute, Zielenina Cytrynowo-Czosnkowa Saute, oraz Czosnek-Imbir Bok Choy Sauté.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj tofu, czosnek, i około połowy sosu ostrygowego. Gotować przez około 5 minut, aż czosnek jest lekko rumiane, ale nie spalanie.
Wyjąć z patelni do miski, i odstawić.
Dodaj mrożone warzywa do tej samej patelni i gotować warzywa zgodnie ze wskazówkami pakietu, zastępując bulion z kurczaka na wodę, i przyprawy z pozostałym sosem ostrygowym. Gdy warzywa są gotowane, wymieszać mieszaninę czosnku Tofu z powrotem do patelni,i ciepła przez.
Podawać zwykły lub na ryżu.