Wiatraczki ze szpinakiem i grzybami

Wiatraczki ze szpinakiem i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Wiatraczki ze szpinakiem i grzybami. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, oregano, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 160 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy obejmują Wiatraczki ze szpinakiem i grzybami, Mushroom Gruyère Pinwheels, oraz Wiatraczki Z Pesto Grzybowego.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij serek śmietankowy i 2/3 szklanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszaj 2 szklanki mąki, łyżeczkę proszku do pieczenia, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki sody oczyszczonej; dobrze ubij. Podziel ciasto na dwie kulki; zawinąć w folię. Schłodź 30 do 60 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie łatwe w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Podgrzej szpinak na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Wyciśnij nadmiar płynu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Na dużej patelni rozpuść 2 łyżki masła. Dodać pieczarki i cebulę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 3 minuty lub do miękkości cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wymieszaj szpinak, pozostałą 1 łyżkę mąki, oregano, sól, sok z cytryny i czosnek w proszku. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zgęstnieje. Dodaj parmezan. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Na posypanej mąką powierzchni zwiń kulkę cukierniczą w prostokąt o wymiarach 12 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozłóż z połową mieszanki szpinaku na 1/2 cala krawędzi. Zaczynając od krótkiego boku, zwiń ciasto i nadzienie, galaretka-rolka. Zwilżyć krawędzie wodą; ściśnij, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałym ciastem. Przykryć; schłodzić 1 godzinę. Pokrój kłody na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Ułóż na nie natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Piec 20 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Wyjmij na ruszty; ostudzić.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Ferrari Perle. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn