Wiązki z wołowiną i szparagami

Wiązki z wołowiną i szparagami
Wiązki z wołowiną i szparagami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka deli rostbef, sałata bibb, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Proste Wiązki z wołowiną i szwajcarskimi szparagami, Pęczki Szparagów, oraz Pęczki Szparagów.

Instrukcje

1
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Pokrój końcówki szparagów na 3 1/2 cala, zachowując pozostałe części końcowe do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 do 2 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Łyżka sera do 1-qt. plastikowa torba do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. (Nie zamykać.) Przeciąć 1 róg torby, aby zrobić mały otwór, i rur ser w dół środka każdego liścia sałaty. Ułóż 1 plasterek pieczonej wołowiny, 1 szparagową włócznię i 1 czerwony pasek papryki w każdym liściu sałaty. W razie potrzeby owinąć boki sałaty wokół rostbefu i warzyw, i wiązać wiązki ze szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Alouette Garlic & Herbs do smarowania czosnkiem i ziołami oraz Boar ' s Head Londonport Seasoned Roast Beef do Deli roast beef.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Zioła Ser Do SmarowaniaCzosnek Zioła Ser Do Smarowania
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
KnurówKnurów
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn