Wenecka zupa rybna wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 8,32 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 575 kalorii, 63g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako drogie danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wino, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Wenecka Kropielnica Rybna, Zupa Fasolowo-makaronowa w stylu weneckim, oraz Sardynki Weneckie.
Instrukcje
1
Włóż muszle krewetek i wodę do małego garnka; doprowadzić wodę do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 15 minut. Odcedzić krewetki do miski. Wyrzuć łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać marchew, cebula, koper włoski, seler, i czosnek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać wino; gotować, aż prawie odparuje, o 5 protokół. Wymieszać krewetki, sok z małży, pomidory, płatki czerwonej papryki, 4 łyżki natki pietruszki, tymianek, sól, i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 25 minut. Posmakuj soli i w razie potrzeby dodaj więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
6
Dodaj ryby, krewetki, pozostała łyżka pietruszki, i pieprz do garnka i doprowadzić do gotowania. Dusić, aż ryby i krewetki są po prostu zrobić, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Rekomendacja wina: dania rybne na bazie pomidorów są w porządku z czerwonym winem. Tutaj orzeźwiająco lekkie i owocowe Bardolino z Veneto będzie idealne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.