Wegańska zupa makaronowa i "serowa"

Wegańska zupa makaronowa i
Wegańskie makaron i" ser " zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 234 kalorie, 12g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, makaronu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Wegański makaron z serem, oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim poziomie, połączyć margarynę lub olej, cebulę i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Saute aż cebula i seler są złote, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj fasolę, wodę, kostkę bulionu, przyprawę bez soli, musztardę w proszku i koperek. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu przez 20 minut.Tymczasem doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Odcedzić i odstawić.Gdy zupa się ugotuje, wymieszaj z mlekiem ryżowym i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
6
Podgrzewaj, ciągle mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
W razie potrzeby przełożyć zupę partiami do blendera. Puree do bardzo gładkiej.Odstaw zupę do garnka. W razie potrzeby zupę można rozcieńczyć dodatkowym mlekiem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Dodaj groszek i ugotowany makaron, a następnie kontynuuj gotowanie na bardzo małym ogniu, aż będzie gorące. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn