Warzywa korzeniowe au Gratin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj zapiekankę z warzyw korzeniowych. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 62 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 255 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka pasternaku, rozmarynu, ciężkiej śmietany do ubijania i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Z łyżką wynik 35%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zapiekanka Z Warzyw Korzeniowych, Zapiekanka Z Warzyw Korzeniowych, oraz Zapiekanka Z Warzyw Korzeniowych.
Instrukcje
Ułóż ziemniaki, brukiew, rzepę i pasternak w wysmarowanej tłuszczem 13 cali. x 9-w. naczynie do pieczenia.
W małym rondelku wymieszać śmietanę, rozmaryn, mąkę i przyprawioną sól. Doprowadzić do delikatnego wrzenia.
Zdjąć z ognia; polać warzywami.
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 30 minut. Odkryć; piec przez 20-25 minut dłużej lub do momentu, gdy szampan i warzywa będą miękkie.