Warzywa Azteków

Warzywa Azteków
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj warzywa azteckie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 55 centów za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 92 kalorie . Mieszanka oregano, papryki, cukinii i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. 2 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 34% . Zapiekanka Azteków , Kakao Azteków i Kakao Azteków są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż cebulę na oleju, aż będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj dynię, fasolę i pieprz. Gotuj 5 minut, często mieszając
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu lub do momentu, aż składniki się rozgrzeją.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn