Warstwowe Cukierki Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj warstwowe cukierki miętowe. Ten przepis służy 114. Za 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 2G tłuszczu i w sumie 34 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ciężką śmietanę do ubijania, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 6%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Cukierki Miętowe, Melon Z Miętowymi Cukierkami, oraz Bezy z kawałkami czekolady z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Linia a 13-w. x 9-w. patelnia z folią. Nasmaruj folię 1 łyżką masła; odstawić.
W kuchence mikrofalowej rozpuść 1 funt cukierków i chipsy czekoladowe; mieszać do uzyskania gładkości.
Rozłóż połowę na przygotowanej patelni; odłóż pozostałą mieszaninę na bok.
Rozpuść pozostałą powłokę cukierków; w razie potrzeby dodaj ekstrakt i barwnik spożywczy. Mieszaj śmietanę, aż będzie gładka (mieszanina będzie sztywna).
Rozłóż na pierwszej warstwie; wstaw do lodówki na 10 minut lub do twardej konsystencji.
W razie potrzeby ciepła zarezerwowana mieszanka czekolady; rozprowadzić na warstwie mięty. Wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do twardej konsystencji.
Wyjmij z patelni folią i zdejmij folię.
Pokroić na 1 cal. kwadraty. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.