Warstwowa sałatka śródziemnomorska to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 590 kalorii, 42g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.39 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet z czerwonego wina, liście pietruszki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Warstwowy Dip Śródziemnomorski, Śródziemnomorski Dip Warstwowy, oraz Wielowarstwowe Rozprzestrzenianie Się Tuńczyka Śródziemnomorskiego.
Instrukcje
1
Jogurt odcedzić na sitku wyłożonym filtrem do kawy ustawionym nad miską na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ogórek przełożyć na inne sito, posypać solą i odcedzić na 1 godzinę. Osuszyć ogórek między papierowymi ręcznikami i przenieść do miski. Wymieszać jogurt, czosnek, sól i pieprz, do smaku, i dobrze połączyć mieszaninę. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/2 Uncji Gin
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę, czosnek, oregano, i gotować, mieszając, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W robocie, puree fasolę i mieszankę cebuli z bulionem i doprawić solą i pieprzem.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać warstwę tuńczyka: w misce wymieszać tuńczyka, cebulę, oliwki, pietruszkę, ocet i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozłóż puree z fasoli na dnie miski drobiazgów, wierzch z mieszaniną tuńczyka i łyżkę mieszanki ogórka na górze. Schłodzić pod przykryciem, przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Gotowy do podania, posypać wierzch dekoracją i podawać.