Warstwowa Sałatka Śródziemnomorska

Warstwowa Sałatka Śródziemnomorska
Warstwowa sałatka śródziemnomorska to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 590 kalorii, 42g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.39 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet z czerwonego wina, liście pietruszki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Warstwowy Dip Śródziemnomorski, Śródziemnomorski Dip Warstwowy, oraz Wielowarstwowe Rozprzestrzenianie Się Tuńczyka Śródziemnomorskiego.

Instrukcje

1
Jogurt odcedzić na sitku wyłożonym filtrem do kawy ustawionym nad miską na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ogórek przełożyć na inne sito, posypać solą i odcedzić na 1 godzinę. Osuszyć ogórek między papierowymi ręcznikami i przenieść do miski. Wymieszać jogurt, czosnek, sól i pieprz, do smaku, i dobrze połączyć mieszaninę. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę, czosnek, oregano, i gotować, mieszając, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W robocie, puree fasolę i mieszankę cebuli z bulionem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Przenieść mieszaninę do miski i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać warstwę tuńczyka: w misce wymieszać tuńczyka, cebulę, oliwki, pietruszkę, ocet i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozłóż puree z fasoli na dnie miski drobiazgów, wierzch z mieszaniną tuńczyka i łyżkę mieszanki ogórka na górze. Schłodzić pod przykryciem, przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Gotowy do podania, posypać wierzch dekoracją i podawać.

Składniki

8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1Średnia żółta cebula, posiekanafasola marynowana w puszkach odsączonafasola marynowana w puszkach odsączona737Orzechy dowolne (posiekane)tuńczyk zapakowany w olej, osuszony i płatkowanytuńczyk zapakowany w olej, osuszony i płatkowany2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino2Ogórki angielskie, sadzone i posiekaneOgórki angielskie, sadzone i posiekane4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielone świeże liście pietruszkimielone świeże liście pietruszki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2Duże goździkiczosnek, mielony i tłuczony na pastę z 1/2 łyżeczki soliczosnek, mielony i tłuczony na pastę z 1/2 łyżeczki soli2zielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKalamata krojona z pestkami lub pozostałe czarne oliwki suszone w solanceKalamata krojona z pestkami lub pozostałe czarne oliwki suszone w solance2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane pestki Kalamaty lub innych czarnych oliwek utwardzonych w solancedrobno posiekane pestki Kalamaty lub innych czarnych oliwek utwardzonych w solance1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion z kurczaka, domowej roboty lub niskosodowybulion z kurczaka, domowej roboty lub niskosodowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula11 funt cukinii,suszone oregano, pokruszonesuszone oregano, pokruszone7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijogurt zwykłyjogurt zwykły4pomidory śliwkowe pokrojone w kostkępomidory śliwkowe pokrojone w kostkę1czerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko3156 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana czerwona cebuladrobno posiekana czerwona cebula596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet z czerwonego wina, lub do smakuocet z czerwonego wina, lub do smaku1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia86
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn