Warkocze Reuben
Warkocze Reubena mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz peklowany mostek wołowy, musztarda dijon, Koper zielsko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Warkocze Kardamonowe, Warkocze Na Chleb, oraz Czekoladowe Warkocze dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Rozwiń jedną tubkę ciasta półksiężycowego na nieczystą blachę do pieczenia; uszczelnij szwy i perforacje.
Rozłóż połowę peklowanej wołowiny wypełniając środek prostokąta. Na każdej długiej stronie wyciąć 1-in.- szerokie paski do 1 cala. napełniania. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia; Zakończ uszczelnienie. Powtórzyć z pozostałym półksiężycem i nadzieniem.
Na warkoczach posmarować białko jaja; posypać sezamem.
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojakach z drutu przez 5 minut przed pokrojeniem na plasterki. Przechowywać w lodówce resztki.