Walentynki Z Białej Czekolady
Biała czekolada Walentynki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 28 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mus czekoladowy - na wszystkie Walentynki, Kora czekoladowa na Walentynki, oraz Walentynki Ciasto Czekoladowe Bez Mąki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: foremka do ciastek w kształcie serca 2 1/2 na 3 cale
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać.
Umieścić masło i cukier w misce miksera stojącego i ubić do jasnego koloru.
Dodaj czerwony barwnik spożywczy, jajko i mleko i ubić, aby połączyć. Kontynuuj przepis i schładzaj przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Posypać powierzchnię roboczą i wałek do ciasta cukrem cukierniczym i rozwałkować ciasto do grubości 1/4 cala. Często przesuwaj ciasto, aby zapobiec jego przywieraniu i w razie potrzeby dodaj więcej cukru cukierniczego do powierzchni roboczej i wałka do ciasta. Z foremką do ciastek w kształcie serca o wymiarach 2 1/2 na 3 cale, Wytnij 36 serc, ponownie zwijając ciasto w razie potrzeby.
Miejsce co najmniej 1 cal od siebie na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, i piec, aż ciasteczka są ustawione, ale nie Brązowy, o 7-8 protokół.
Pozostawić do ostygnięcia na patelni lekko przed przeniesieniem do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Aby zrobić paski Valentine hearts, przenieść połowę roztopionej czekolady do jednorazowego worka cukierniczego, przekręcić koniec zamknięty i za pomocą nożyczek, wyciąć bardzo mały otwór w końcówce. Zaczynając od dołu ciastka, delikatnie naciskaj na torebkę i mżnij linie czekolady tam iz powrotem po ciastku, przesuwając się w górę, gdy czekolada płynie. Pozostawić czekoladę do Ustawienia przed jedzeniem lub pakowania.
Aby serduszka Walentynkowe w Kropki, pokoloruj pozostałą czekoladę różową farbą spożywczą do pożądanego odcienia różu.
Przenieś do jednorazowego worka na ciasto, przekręć koniec zamknięty i za pomocą nożyczek wycinaj bardzo mały otwór w końcówce. Przytrzymaj torebkę ciasta prostopadle do ciastka i delikatnie przyciśnij kropkę czekolady. Zwolnij nacisk na worek, aż przepływ ustanie i kontynuuj po powierzchni ciastka, w razie potrzeby układając kropki o różnych rozmiarach. Delikatnie dotknij ciastka, aby osadzić czekoladę i pozostawić do Ustawienia przed jedzeniem lub pakowaniem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
Umieść masło i cukier w dużej misce miksera elektrycznego stojaka i ubić do jasnego koloru.
Dodać jajko i mleko i ubić do połączenia. Umieść mikser na niskiej prędkości, stopniowo dodawaj mąkę i ubijaj, aż mieszanina odciągnie się od boku miski. Ciasto podzielić na pół, zawinąć w papier woskowany i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Posypać powierzchnię, na której rozwałkować ciasto z cukrem pudrem.
Wyjąć 1 owinięte opakowanie ciasta z lodówki na raz, posypać wałek z cukrem pudrem i rozwałkować ciasto do grubości 1/4 cala. Przesuwaj ciasto i często sprawdzaj pod spodem, aby upewnić się, że nie przykleja się. Jeśli ciasto rozgrzało się podczas walcowania, umieść zimny arkusz ciastek na wierzchu na 10 minut, aby schłodzić.
Pokroić w pożądany kształt, miejsce co najmniej 1-cal od siebie na smarowane blachy do pieczenia, pergamin, lub silikonowe do pieczenia mat, i piec przez 7 do 9 minut lub aż ciasteczka dopiero zaczynają się brązowego na krawędziach, obracając arkusz cookie w połowie czasu pieczenia.
Odstawić na blasze do pieczenia przez 2 minuty po wyjęciu z piekarnika, a następnie przejść do całkowitego chłodzenia na stojaku z drutu.
Podawać jako jest lub lód według życzenia. Przechowywać w szczelnym opakowaniu do 1 tygodnia.